Vad är tantra och kan det hjälpa dig?

Att må bra är ibland inte helt enkelt. Livet är fyllt av stress, trauman och känslor vi inte alltid kan hantera själva. Det vi har upplevt ligger i bakgrunden och påverkar oss dagligen. Att få uppleva villkorslös kärlek är något som många vill. Däremot är vi begränsade i hur vi idag visar kärlek och omsorg. Då finns det hjälp att få med hjälp av tantra, läs mer om vad tantra är för att se om det kan hjälpa dig. Vi bär alla på sorger, svårigheter och har ibland svårt att själva visa vad vi känner och tänker.

Det finns då hjälp att få som kan göra det lättare för dig att öppna upp. Där du kan ta dig vidare ur dina trauman och påverka din möjlighet att känna dig älskad. För många kan det vara en början på ett bättre liv. Ett liv där de vågar vara den de faktiskt är. Under en session som är baserad på tantra kan du öppna upp om hur du känner utan att dömas.

Lär dig mer om vad tantra är

Grunden bakom konceptet är villkorslös kärlek. En kärlek som inte är dömande och som inte ifrågasätter utan som finns där som en helande kraft. Kraften i den kärleken har helande aspekter som för många kan vara livsförändrade. Du ska kunna hantera dina känslor på ett bra sätt och utan att uppleva att du döms utifrån vad du känner. Vad är tantra? Det är en väg framåt för dig som känner dig avvisad, låst och nedstämd. Ett sätt att komma vidare i livet och att bearbeta de känslor som ligger bakom att du inte mår så bra som du skulle vilja må.